Autoschade wat nu?

Autoschade wat nu?

Schade aan uw auto is altijd vervelend en u wilt het zo snel mogelijk oplossen. Bij ons kunt u terecht voor het herstellen van uw schade en daarnaast regelen wij de afhandeling met de verzekeraar voor u.

Autoschade herstel Oldenzaal

Autoschade herstel Oldenzaal maakt deel uit van de Peterman Groep. Wanneer u schade heeft kunt u zich bij een van onze vestigingen melden of u kunt uw schade melden via het online schadeformulier.


 

Wat moet ik doen?

Als u niet weet waar u moet beginnen wanneer u schade heeft, zijn wij er voor u. Klik hier voor meer informatie over wat u moet doen wanneer u schade heeft.

Schadeherstel proces

Wilt u weten wat het hele proces bij ons inhoudt vanaf het moment dat u beslist om uw schade bij ons te laten herstellen? Klik hier

Wij regelen uw schade

Wij nemen uw problemen graag uit handen en regelen het herstel van de schade en de communicatie met uw verzekeringsmaatschappij. Klik hier om uw schade te melden via het online schade formulier.

Veelgestelde vragen

Wij snappen dat u veel vragen heeft. Daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen al vast voor u beantwoord. Klik hier om de veelgestelde vragen te bekijken.