Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag waarop u het antwoord nog niet gevonden op onze site? Wij hebben hieronder een aantal veel gestelde vragen voor u op een rij gezet. Misschien vind u het antwoord op uw vraag hiertussen.

Mijn verzekeraar heeft een aantal herstelbedrijven op de polis vermeld. Kan ik ook bij Autoschade Herstel Oldenzaal terecht?
Ja, wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Sommige verzekeraars verwijzen u naar de herstelbedrijven die worden aangegeven op uw groene kaart, maar alleen u beslist waar het voertuig wordt gerepareerd. Wij kunnen bijna altijd de schade direct met de verzekering regelen.

Krijg ik vervangend tot mijn beschikking tijdens de reparatie van mijn auto?
Ja, wij kunnen er altijd voor zorgen dat u tijdens de reparatie van uw auto een vervangende auto meekrijgt. In veel gevallen gaat u dit niets kosten omdat u dit op de verzekering kunt verhalen.

Kan mijn auto opgehaald en weer teruggebracht worden?
Autoschade Herstel Oldenzaal heeft een haal- en breng service. Hier kunt u altijd gebruik van maken.

Autoschade Herstel Oldenzaal is onderdeel van Peterman Autogroep, kan ik met mijn schade ook bij Peterman Autogroep in Enschede of Oldenzaal terecht?
Ja dat kan! U kunt zich altijd melden bij één van onze vestigingen, wij zorgen er dan voor dat uw auto bij ons terecht komt.