Wat moet ik doen

Schade? En nu?

Wanneer u schade heeft aan uw auto kunt u kiezen om één van de volgende stappen te ondernemen.

1. Kom langs 

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen kunt u ervoor kiezen om direct langs te komen. Wij kunnen dan uw schade bekijken en een calculatie voor u maken. Wanneer u vervolgens kiest om de schade bij ons te laten herstellen maken wij foto’s van de schade en zullen de zaken met u doornemen die komen kijken bij het afhandelen met uw verzekeringsmaatschappij. Dit regelen wij voor u. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt om de auto te komen brengen voor herstel.

Wanneer u twijfelt of u nog kan rijden met uw schade auto, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen: 0541 – 513784. Wij kunnen eventueel uw auto ook afhalen.

2. Meld uw schade via ons  online schadeformulier

U kunt er ook voor kiezen om uw schade online te melden via ons online schadeformulier. Hier vult u uw gegevens zo volledig mogelijk in, vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw schade te bespreken en om een afspraak te maken. Klik hier voor het online schadeformulier.

3. Direct een afspraak maken

Wanneer u al weet dat u uw schade wil laten herstellen bij ons, kunt u er natuurlijk voor kiezen om meteen een afspraak te maken bij ons. Dit kunt u doen door uw gegevens achter te laten via deze link. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en plannen een afspraak in. Ook kunt u ons meteen bellen op nummer 0541 – 513784.

4. Vraag een vrijblijvende kostenindicatie aan

Wanneer u eerst wilt weten wat het herstellen van de schade gaat kosten, kunt u bij ons eerst een vrijblijvende kostenindicatie aanvragen. U kunt dan uw gegevens invullen en zo duidelijk mogelijk de schade omschrijven en foto’s van de schade toevoegen. Wij kunnen dit dan bekijken en een kostenindicatie voor u maken. Nadat wij een kostenindicatie hebben gemaakt nemen wij contact met u op om de kosten te bespreken en om vervolgens een afspraak in te plannen wanneer u kiest om de schade te laten herstellen. Klik hier voor het formulier voor het aanvragen van een kostenindicatie.